Maldives SPA
SPA-urile din Maldive sunt adevarate refugii situate in mijlocul minunatelor ape albastre ale Oceanului Indian, unde timpul nu are semnificatii, iar mintea si spiritul revin la completa armonie primordiala.

Consultantii specializati in proceduri spa ale resorturilor vor lucra impreuna cu tine pentru a realiza ceea ce ti-ai propus.

Spa-urile sunt experiente cuprinzatoare de la bazine rotative, camere de abur cu cristale, sauna, dusuri cu masaj pana la stimulative fantani de gheata.

O colectie luxoasa de terapii avangardiste va stau la dispozitie in saloanele si salile de terapie. Resorturile pun la dispozitie o gama tentanta de tratamente si terapii, invitandu-te parca sa pasesti in lumea linistii si armoniei... sa te detasezi de lumea reala pentru a te transpune intr-un trup nou si un spirit revigorat... inspira adanc, esti la un milion de mile departare de lume, aerul proaspat, curat si decorul idilic care iti asalteaza simturile servind la purificarea mintii, dand astfel posibilitatea propriului ego sa se relaxeze si sa reintinereasca.